PETERS OLIE, DESIGNED FOR PERFORMANCE

Maak kennis met de producten van Peters Olie. De research en ervaring in de professionele motorsporten vormt de basis voor onze kwaliteitsproducten. De Peters producten worden dan ook voortdurend getest in het veld onder de meest zware omstandigheden. Alleen het beste is voor ons goed genoeg.

PROBLEEMLOZE EN VEILIGE PRESTATIES ZIJN GEGARANDEERD

Het vertalen van technologische ontwikkelingen in standaard oliën is voor Peters de grootste uitdaging. In het research-centre van Eurol worden de producten continu aan een zware kwaliteitstest onderworpen. In nauwe samenwerking met fabrikanten worden de specificaties van een olie vastgesteld en goedgekeurd. Daarmee kunnen wij garant staan voor probleemloze en veilige prestaties.

 

RUIME ERVARING

In de Benelux landen heeft men al kennis kunnen maken met de kwaliteit van Peters Olie. Peters Olie adviseert vele klanten over het best toepasbare smeermiddel voor ieder voertuig, machine, of installatie. Een ruime ervaring in automotive, landbouw, industrie en scheepvaart is hiermee opgebouwd.

1,5 MILJOEN LITER OLIE IN VOORRAAD

De snelle leveringen zijn mogelijk dankzij het feit dat basisolie, additieven en gereed product met een volume van minstens 1.5 miljoen liter in voorraad is. Bulk leveringen, drums en kleinere verpakkingen kunnen onmiddellijk geleverd worden dankzij deze gigantische opslag capaciteit en een perfect geoliede logistieke en administratieve organisatie.

MODERNE EIGEN PRODUCTIEPLANT

Peters Olie werkt hierin samen met Eurol welke beschikt over een eigen productieplant, die op haar terrein behoort tot één van de modernste in Europa. Door de integratie van verregaande automatisering met vernuftige hi-tech systemen en metingen met een nauwkeurigheid van 0,1% is een buitengewoon efficiënte en snelle productie mogelijk. Een ander groot pluspunt is de enorme flexibiliteit. Peters Olie kan zowel grote volumes als kleinere hoeveelheden op bestelling laten produceren, ook als daar korte levertijden aan verbonden zijn.